ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Novartis: «Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος»

ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Novartis: «Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος»

Σκληρή επίθεση στον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ.

Με αφορμή την άρνηση της κυρίας Τουλουπάκη να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάζει ενδεχόμενες ευθύνες του κυρίου Παπαγγελόπουλου, επικαλούμενη τυπικούς λόγους, το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «βάναυση προσβολή του Κοινοβουλίου» από την εισαγγελέα για την οποία αναφέρει πως «δεν υπάρχει νόμος ή διάταξη που δεν έχει παραβιάσει».

Για τον ελεγχόμενο Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει πως οι αποκαλύψεις Μιωνή επιβεβαιώνουν την «ύπαρξη σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος».

Όσο για την κυβέρνηση Τσίπρα το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ» που με τις καραμανλικές παραφυάδες του συγκάλυψε το πραγματικό σκάνδαλο στον χώρο του φαρμάκου και αντ’ αυτού έστησε σκευωρία για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Οι αποκαλύψεις από την κατάθεση του μάρτυρα Σάμπυ Μιωνή είναι συγκλονιστικές, καθώς φέρουν τον κ. Παπαγγελόπουλο ως «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης». Επιβεβαιώνεται έτσι η ύπαρξη του σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος που έχουμε αποκαλύψει από καιρό.

Την ίδια ώρα, η κ. Τουλουπάκη αρνήθηκε προκλητικά να καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής, προσβάλλοντας βάναυσα το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα. Επικαλείται καταχρηστικά τυπικούς λόγους, ενώ δεν υπάρχει νόμος ή διάταξη που δεν έχει παραβιάσει!

Κρύβει και κρύβεται!..

Αποδεικνύεται καθημερινά πλέον, και με αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τις καραμανλικές παραφυάδες του, επέλεξε να συγκαλύψει το πραγματικό σκάνδαλο στο φάρμακο, στήνοντας τη σκευωρία για τους πολιτικούς του αντιπάλους, ιδιαίτερα δε για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.