ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το μήνυμα της Φ.Γεννηματά για τον covid-19 -«Μένουμε σπίτι – Δεν πάμε τον κορωνοϊό εκδρομή» (βίντεο)

Το μήνυμα της Φ.Γεννηματά για τον covid-19 -«Μένουμε σπίτι – Δεν πάμε τον κορωνοϊό εκδρομή» (βίντεο)

Το σποτ του ΚΙΝΑΛ με τίτλο «Μην πας εκδρομή τον κορωνοϊό» επισύναψε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Μένουμε σπίτι. Το παίρνουμε απόφαση. Δεν πάμε τον κορωνοϊό εκδρομή. Ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες. Να τον κρατήσουμε εντός των τειχών, για να τον νικήσουμε. Δίνουμε χρόνο στο ΕΣΥ για να αντέξει. Με αισιοδοξία και ατομική ευθύνη, θα ξεπεράσουμε κι αυτήν τη δοκιμασία», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Χθες, Παρασκεύη, η κ. Γεννηματά απήυθυνε στην κυβέρνηση πέντε ερωτήματα σχετικά με τη στήριξη του ΕΣΥ προκειμένου να αντεπεξέλθει στην επιδημία του κορωνοϊού.
https://twitter.com/FofiGennimata/status/1241303305768353793

Η δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες οφείλουμε όλοι να είμαστε χρήσιμοι για την χώρα και τους πολίτες. Με πρώτο μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Καθημερινά αποδεικνύεται η ανάγκη, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των ειδικών για τις εξελίξεις, άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης του ΕΣΥ. Πέρα από τις αποφάσεις για μέτρα εκείνο που προέχει είναι η εφαρμογή τους χωρίς καμιά καθυστέρηση. Από τις δυνατότητες του ΕΣΥ και την ατομική ευθύνη των πολιτών θα εξαρτηθεί και η ανάγκη ή όχι λήψης πρόσθετων δραστικών και περιοριστικών μέτρων. Αυτό απαιτεί επιχειρησιακό σχέδιο υλοποίησης και παρακολούθησης.

  • Έχουν ανακοινωθεί προσλήψεις, πόσοι νεοπροσληφθέντες ιατροί και νοσηλευτές εργάζονται ήδη στα Δημόσια Νοσοκομεία;
  • Πόσες κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας άνοιξαν ως τώρα στο κέντρο και στην περιφέρεια;
  • Παραλήφθηκαν τα μέσα προστασίας των εργαζομένων, μάσκες, ποδιές γάντια;
  • Προχωρούν τα απαραίτητα tests στο υγειονομικό προσωπικό ώστε να αποφεύγεται η εκ των υστέρων καραντίνα και να περιορίζεται η διασπορά του ιού; Επισημαίνω ότι σε όλη την Β Ελλάδα που δοκιμάζεται υπάρχει μόνο ένα Νοσοκομείο όπου διεξάγονται έλεγχοι.
  • Πότε ξεκινούν τα κινητά συνεργεία τους ελέγχους στα σπίτια;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για την πορεία εφαρμογής των μέτρων, είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης και συμβάλει στην τόνωση της εμπιστοσύνης και του ηθικού. Η Κυβέρνηση οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.