ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Γεννηματά: «Στηρίζουμε την προσπάθεια για έκδοση ευρωομολόγου»

Φ.Γεννηματά: «Στηρίζουμε την προσπάθεια για έκδοση ευρωομολόγου»

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα φαίνεται να υιοθετεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και 8 άλλων ηγετών για ευρωομόλογο.

Την στήριξη της στην επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων οκτώ αρχηγών κρατών προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Φώφη Γεννηματά.

Στην τοποθέτηση της κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, η Φώφη Γεννήματα σημείωσε ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και υπογράμμισε ότι έχει ήδη καθυστερήσει να δώσει κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στα κράτη-μέλη.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι στηρίζει την επιστολή των εννέα Προέδρων και Πρωθυπουργών προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για έκδοση ευρωομολόγου υπογραμμίζοντας ότι ευρωπαϊκό σχέδιο τύπου «Μάρσαλ» είναι αναγκαίο. «Είναι ώρα να εκδοθούν κορονο-ομόλογα, που θα αποπληρωθούν από τον κοινοτικό προϋπολογισμό, χωρίς νέες δημοσιονομικές υποχρεώσεις για τα κράτη μέλη.Αυτά τα ποσά πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να ενισχυθούν τα Εθνικά συστήματά Υγείας, να υποστηριχθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, να στηριχθούν τα νοικοκυριά», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε, επίσης, ότι είναι ώρα να δημιουργηθεί ένα Ταμείο, για πρόσθετες παρεμβάσεις ενίσχυσης της Απασχόλησης, αλλά και των ανέργων. «Εάν αποτύχουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας αυτή την ώρα, βάζουμε σε ρίσκο την ίδια την ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.