ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ. Γεννηματά για Α΄ κατοικία: «Συμφωνούν όλα τα κόμματα σε διακομματική επιτροπή – Δεν καταλαβαίνω τι περιμένει η ΝΔ»

Φ. Γεννηματά για Α΄ κατοικία: «Συμφωνούν όλα τα κόμματα σε διακομματική επιτροπή – Δεν καταλαβαίνω τι περιμένει η ΝΔ»

Επικριτική απέναντι στην κυβέρνηση για το ζήτημα της πρώτης κατοικίας, εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να δοθεί άμεσα παράταση στην προστασία της α’ κατοικίας.

Τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει προτείνει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής για να βρεθεί μια οριστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα της κατοικίας και των δανείων, για να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τους αδύναμους, συνειδητοί κακοπληρωτές.

«Έχουν δεχθεί όλα τα κόμματα πλην της ΝΔ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι περιμένουνε. Θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους εταίρους μας αν καταλήξει αυτή η διακομματική σε μια κοινά αποδεκτή λύση», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.