Ν. Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» προς τη Ν. Κεραμέως: «Μea culpa»

Ν. Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» προς τη Ν. Κεραμέως: «Μea culpa»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα «γαλλικά» της σε ζωντανή μετάδοση, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου λέει… «mea culpa».

Το μικρόφωνο, λοιπόν, «υπέκλεψε» μια προσωπική συνομιλία της (προφανώς με κάποιον συνεργάτη της) στην οποία έστρεφε τα πυρά της προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με αφορμή μια διάταξη στο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, στην οποία προβλέπεται η εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά.

«Τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω», ακούστηκε να λέει μιλώντας στο τηλέφωνο, αναφερόμενη στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, λησμονώντας ότι στη θέση που καθόταν, αυτή του ψηφολέκτη, το μικρόφωνο παρέμενε ανοικτό!

«Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαβρόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα “ράβε ξήλωνε”. Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως πειραματικού σχολείου», σημείωσε χαρακτηριστικά, υποβαθμίζοντας το γεγονός ότι τα παιδιά της φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα, πάντως, και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ζήτησε συγγνώμη, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήθελε να θίξει τους θεσμούς: «Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …”γαλλικά” μου. Ο “δαίμων” του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια – την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμεως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο. Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.