Β.Κεγκέρογλου για Παπανδρέου-Καστανίδη: «Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα – Υπήρχε μια απόφαση»

Β.Κεγκέρογλου για Παπανδρέου-Καστανίδη: «Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα – Υπήρχε μια απόφαση»

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να απέχουν από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις σχολίασε ότι «η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα»

«Η ομόφωνη απόφαση όλων ήταν επί του περιεχομένου, ότι θα διεκδικήσουμε μέσω τροπολογιών αυτές τις αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή. Η απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας ήταν ότι ψηφίζουμε επί της αρχής και μόνο τα άρθρα, με τα οποία συμφωνούμε. Υπάρχει απόφαση. Γι’αυτό έχουμε συνεδρίαση της Κ.Ο. στις 14:00», σχολίασε ο κ. Κεγκέρογλου.

«Θεωρώ ότι η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες και θεσμούς. Μπορεί να υπάρχουν άλλα ζητήματα που θα εκφραστούν και θα πείσουν γιατί πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στους κανόνες και στους νόμους. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις εφόσον το επιβάλλουν οι συνθήκες. Αυτό λοιπόν θα το δούμε το μεσημέρι αν υπήρχαν. Αυτό δεν είναι ορθό και για τους άλλους συντρόφους, οι οποίοι είχαν μια διαφορετική άποψη, αλλά τηρούν τα συμφωνηθέντα. Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα» πρόσθεσε.

Εκτός γραμμής ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να απέχουν από την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις διαδηλώσεις προκάλεσε αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ. Η στάση τους προκάλεσε οργή στο ΚΙΝΑΛ και η Φώφη Γεννηματά συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για να ληφθούν αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τοποθέτησή του στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις πορείες, σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, το οποίο είχε αποφασίσει να το υπερψηφίσει επί της αρχής. «Το νομοσχέδιο περιόριζε και περιορίζει το δικαίωμα στις συναθροίσεις. Δυναμιτίζει το κλίμα, οδηγεί σε διχαστικές αντιπαραθέσεις. Υπήρξαν αντιδράσεις από φορείς εργαζομένων. Παρά τη διάθεση Γεννηματά να επιδιώξει εποικοδομητική στάση, το νομοσχέδιο παραμένει αντιδημοκρατικό. Το δικαίωμα της συνάθροισης είναι βασικό κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.