ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Χρηστίδης για Αγία Σοφία: «Εντυπωσιακό ότι ο Ερντογάν αντιδρά τόσο γρήγορα – Χρειάζονται μέτρα και κυρώσεις»

Π.Χρηστίδης για Αγία Σοφία: «Εντυπωσιακό ότι ο Ερντογάν αντιδρά τόσο γρήγορα – Χρειάζονται μέτρα και κυρώσεις»

Την άποψή του για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, “χρειάζονται μέτρα και κυρώσεις” τόνισε ο κ. Χρηστίδης και υπογράμμισε ότι “το ζήτημα είναι να υλοποιηθούν κιόλας”. “Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο κ. Ερντογάν αντιδρά τόσο έντονα” επισήμανε ο ίδιος, εστιάζοντας στην ανάγκη επίδειξης αντανακλαστικών από ελληνικής πλευράς.

Ερωτηθείς για τη διαφοροποίηση των κ. Παπανδρέου και Καστανίδη στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις, “προφανώς το ΠΑΣΟΚ – γνωρίζετε πολύ καλά- δεν μπορεί να κρύβει τα θέματά του κάτω από το χαλί, όπως προσπαθούν να κάνουν άλλα κόμματα” απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως “κανείς δεν δικαιούται να θολώνει το μήνυμα της αυτονομίας της παράταξης” και παρέπεμψε στην ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την περασμένη Παρασκευή ότι “όποιος επιδιώξει να το ξανακάνει, θέτει τον εαυτό του εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.