ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για τα υγειονομικά προβλήματα που εμφανίζονται και για τα οικονομικά αδιέξοδα»

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για τα υγειονομικά προβλήματα που εμφανίζονται και για τα οικονομικά αδιέξοδα»

«Η κυβέρνηση έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τα υγειονομικά προβλήματα που εμφανίζονται ξανά, αλλά και για τα οικονομικά αδιέξοδα στις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από την Καβάλα, την οποία επισκέπτεται σήμερα στα πλαίσια περιοδείας του ΚΙΝΑΛ.

«Είναι πια φανερό ότι η κυβέρνηση προχώρησε στη δεύτερη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού, όχι μόνο δίνοντας το σήμα της χαλάρωσης, αλλά και χωρίς να έχει κανένα επιχειρησιακό σχέδιο»,τόνισε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας:

«Και βέβαια, με μεγάλη καθυστέρηση ανακοίνωσε μέτρα και για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και για τη στήριξη της οικονομίας. Προχωράμε, δυστυχώς, με τη λογική βλέποντας και κάνοντας. Το είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι σε αυτή τη δεύτερη φάση, η ευθύνη της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών, είναι μεγάλη».

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι «τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για τις τοπικές οικονομίες και ιδιαίτερα για τον τουρισμό είναι ανεπαρκή και καθυστερημένα», επισημαίνοντας ότι οι αγρότες είναι έξω από οποιοδήποτε σχεδιασμό της κυβέρνησης και οι εργαζόμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την εμμονή της «μισή δουλειά, μισός μισθός», ενώ τόνισε ότι οι άνεργοι είναι τελείως εγκαταλελειμμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τριακόσιες χιλιάδες άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ δεν έχουν καμία στήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης. Είναι φανερό ότι η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται», κατέληξε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.