ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΙΝΑΛ: Αίτημα για παραπομπή του Κ. Μάρκου για χυδαία επίθεση προς συναδέλφους του

ΚΙΝΑΛ: Αίτημα για παραπομπή του Κ. Μάρκου για χυδαία επίθεση προς συναδέλφους του

Ο Κώστας Μάρκου επιτέθηκε σε συναδέλφους του κατά την Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση της πρότασης άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με το Κίνημα Αλλαγής να ζητά την παραπομπή του.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο του Σώματος Κώστα Τασούλα, ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής αφού αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σκαιό και χυδαίο τρόπο εναντίον του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και των βουλευτών του κόμματος, απευθύνοντας δημόσια ύβρεις και άσεμνη χειρονομία, γεγονός που συνιστά κατ’ εξοχήν αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, τονίζει πως ο Κώστας Μάρκου παραμένει ως σήμερα Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) του υπουργείου Υγείας, «θέση στην οποία για πρώτη φορά στα χρονικά υπηρετεί εν ενεργεία βουλευτής».

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, «το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει εύλογο προβληματισμό για τη συμβατότητα των πολλαπλών καθηκόντων του κ. Κ. Μάρκου, όπως αναφέρεται στη σχετική από Ιανουαρίου 2020 επιστολή του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου προς τον υπουργό Υγείας αλλά και σε συναφή αρνητικά δημοσιεύματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πάντως, πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έκανε γνωστό πως τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα προβλέπει την αντικατάσταση του Κώστα Μάρκου από τη θέση του προέδρου στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.