ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Γεννηματά: «Καλώ τον Κ.Μητσοτάκη να στηρίξει την τροπολογία μας για την προστασία της α’ κατοικίας»

Φ.Γεννηματά: «Καλώ τον Κ.Μητσοτάκη να στηρίξει την τροπολογία μας για την προστασία της α’ κατοικίας»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει την πρόταση του κόμματος της για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής «σε λίγες ημέρες οι πλειστηριασμοί “απελευθερώνονται” και δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα δάνειά τους, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους από τα funds. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που η οικονομική κρίση και η ανεργία παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις».

Η κ. Γεννηματά απέδωσε την ευθύνη για μια τέτοια εξέλιξη στην πολιτική και τους νόμους που «από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν από το 2019».

Τόνισε ότι είχε ζητήσει να συσταθεί Διακομματική Επιτροπή στη Βουλή, για να βρεθεί μια δίκαιη, βιώσιμη, αποτελεσματική λύση για τους ασθενέστερους δανειολήπτες, αλλά η κυβέρνηση το αρνήθηκε και τώρα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

«Ως μια ύστατη προσπάθεια προστασίας της πρώτης κατοικίας των πολιτών, καταθέσαμε σήμερα για τέταρτη φορά μια πλήρη και επεξεργασμένη νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λόγια περιττεύουν. Καλώ τον Πρωθυπουργό και όποιον ενδιαφέρεται για τους πραγματικά αδύναμους δανειολήπτες να την στηρίξει για να δοθεί λύση», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.