ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Λοβέρδος: «Η κυβέρνηση να θέσει κριτήρια στη νέα επικοινωνιακή καμπάνια κατά του κορωνοϊού»

Α.Λοβέρδος: «Η κυβέρνηση να θέσει κριτήρια στη νέα επικοινωνιακή καμπάνια κατά του κορωνοϊού»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο διενέργειας της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας για τον κορωνοϊό.

«Το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά έθεσαν πρώτοι την ανάγκη ευρύτατης επικοινωνιακής καμπάνιας για χρήση μάσκας. Το έθεσε αρχές Σεπτεμβρίου ενόψει του ανοίγματος των σχολείων. Δεν έχουμε αντίρρηση σε αυτό. Δεν έχουμε αντίρρηση στην επικοινωνία και ξέρουμε καλά ότι επαφίεστε στις διατάξεις του νόμου και στην πρακτική του ΕΣΡ οι διαφημίσεις παίζονται σε χρόνο που δεν βλέπει κανείς. Εγώ ως υπουργός έχω δει την καμπάνια μου να παίζει στη μια το βράδυ» είπε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε, με εξηγήσεις, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Τι σας πειράζει όμως να δεχθείτε την τροπολογία μας για θέσπιση κριτηρίων. Δεν είναι γιγαντιαίο ποσό τα 2 εκατ. ευρώ. Όμως θα ξαναέχουμε προβλήματα με τον covid. Δεν θα ξαναέχουμε ανάγκη μιας καμπάνιας; Θα το κάνετε και τότε χωρίς κριτήρια; Τι πειράζει να εξοπλιστούμε με κριτήρια ώστε όλα τα ζητήματα επικοινωνιακών αναγκών να επιλύονται με διαφανή τρόπο και να αναρτώνται όλα τα ποσά;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.