ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ: «Στηρίζουμε τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις θεομηνίες – Απαιτείται αυτόματη εφαρμογή τους»

ΚΙΝΑΛ: «Στηρίζουμε τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις θεομηνίες – Απαιτείται αυτόματη εφαρμογή τους»

Ο βουλευτής του Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, υποστήριξε πως το κόμμα του στηρίζει τα μέτρα που στοχεύουν στην ανακούφιση των πληγών που άνοιξαν οι θεομηνίες.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε όμως, ότι απαιτείται αυτόματη εφαρμογή των μέτρων ανακούφισης που ψηφίζει σήμερα η Βουλή, σε όσες περιοχές είτε έχουν υποστεί είτε θα υποστούν στο μέλλον ανάλογα καιρικά φαινόμενα.

«Και στην Ηλεία είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα και πρέπει να είναι ανάλογη η εφαρμογή των μέτρων ανακούφισης και στους κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι έχουν υποστεί ολική καταστροφή», είπε ο κ. Κατρίνης.

Το Κίνημα Αλλαγής ζητά διευκρινίσεις για τις αντικειμενικές αξίες

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στο ζήτημα του υπολογισμού των αντικειμενικών αξιών. «Ο πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει 12 μέτρα τόνωσης της οικονομίας. Μέχρι σήμερα, μόνο τρία από αυτά έχουν έρθει στη Βουλή. Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε αυτά που εξαγγέλλετε και να στείλετε το σωστό μήνυμα και στους επενδυτές και στην αγορά;» είπε ο βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λέτε για τον ΕΝΦΙΑ ότι τον καταργείτε σε 26 ακριτικά νησιά, αλλά δεν λέτε ότι στην 7η μεταμνημονιακή αξιολόγηση δεσμευτήκατε ότι μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου θα εναρμονίσετε τις αντικειμενικές και εμπορικές αξίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις λαϊκές συνοικίες, και θα βάλετε 3.000 ζώνες που είναι εκτός του συστήματος αντικειμενικών αξιών. Να το πείτε αυτό στον ελληνικό λαό και όχι να λέτε ότι θα μειώσετε τον ΕΝΦΙΑ σε αυξημένες αντικειμενικές αξίες και εμπορικές οι οποίες θα γίνουν στο τέλος του εξαμήνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.