ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Χρηστίδης: «Γιατί ο Α.Τσίπρας δεν έκανε την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια όσο ήταν Πρωθυπουργός;»

Π.Χρηστίδης: «Γιατί ο Α.Τσίπρας δεν έκανε την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια όσο ήταν Πρωθυπουργός;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αναρωτήθηκε, για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας δεν προχώρησε σε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια όταν ήταν εκείνος πρωθυπουργός.

«Πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας γιατί το δεν έκανε όταν ήταν πρωθυπουργός πριν από ένα χρόνο. Αυτό είναι ένα ζήτημα και μάλιστα σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι είχαμε και καλύτερες σχέσεις και είχε κάνει και τρίωρες συναντήσεις», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η άποψη του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι πρέπει να υπάρξει επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στις περιοχές που υπάρχει οριοθετημένη ΑΟΖ.

​«Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο ειδικά μετά τις συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση και με την Αίγυπτο και με την Ιταλία. Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει casus belli διότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας», τόνισε.

«Η Διαμαντοπούλου αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ από το 2013»

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου στον ΟΟΣΑ, ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει εδώ και επτά χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, σημαντική για τα συμφέροντα της χώρας την προοπτική να αναλάβει μια τέτοια θέση Έλληνας.

​«Η κα Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ με δική της επιλογή από το 2013, αυτό δεν σημαίνει ότι η υποψηφιότητά της για μια θέση την οποία δεν έχει ξαναπάρει Ελληνας, δεν είναι μια υποψηφιότητα σημαντική για τα συμφέροντα της χώρας. Το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα όλα τα ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις διεθνείς εξελίξεις να τα κομματικοποιούμε δεν είναι προς όφελος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε: «Δεν διορίστηκε κάπου η κα Διαμαντοπούλου από τη ΝΔ όπως μπορεί να διορίστηκαν άλλα στελέχη από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ και η θέση μας είναι γνωστή, ακολουθούν ένα δρόμο ο οποίος δεν συνάδει με τις αξίες και τις πολιτικές τις οποίες εφάρμοσαν όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι εσχάτως ψηφίζουν και μαζί περίεργες τροπολογίες νύχτα για να αθωώσουν αυτοδιοικητικά στελέχη τα οποία θα δούμε ποια θα είναι όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, σαν την τροπολογία την οποία ψήφισαν του κ. Κακλαμάνη, όλα αυτά όλο το επόμενο χρονικό διάστημα θα τους φέρνει σε ένα αδιέξοδο και η δική μας στρατηγική είναι μια στρατηγική η οποία έρχεται για να δείξει έναν άλλο δρόμο», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.