ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

A.Λοβέρδος για Γ.Γεραπετρίτη: «Καλύτερα κάποιες φορές να σιωπά αν δεν γνωρίζει»

A.Λοβέρδος για Γ.Γεραπετρίτη: «Καλύτερα κάποιες φορές να σιωπά αν δεν γνωρίζει»

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και του πρότεινε να μην μιλά αν δεν γνωρίζει.

“Μετά την ενημέρωση που είχαμε το πρωί οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, αιφνιδιαστήκαμε με την επιπόλαιη δήλωση του υπουργού Επικρατείας του κ. Γεραπετρίτη περί κόκκινης γραμμής των 6 ναυτικών μιλίων. Καλύτερα κανείς να σιωπά, άμα δεν γνωρίζει. ‘Αμα δεν γνωρίζει, πως μιλά για θέματα εξωτερικής πολιτικής; Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα αυτό που έγινε σήμερα. Ατόπημα”, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σε παρέμβαση του στην ολομέλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν εξετάζω την ουσία της θέσης.Εξετάζω την εκφορά του λόγου σε αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω πιο αυστηρά γι’ αυτό που έκανε ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, παρότι αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω πιο αυστηρά. Θα τονίσω όμως εδώ και θα υπογραμμίσω ότι η ενημέρωση το πρωί σε μένα αλλά, στον κ. Κατρούγκαλο και σε εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, φαντάζομαι, δεν ήταν αυτή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.