Φ.Γεννηματά: «Να αποσυρθεί η τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείου Εσωτερικών»

Φ.Γεννηματά: «Να αποσυρθεί η τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείου Εσωτερικών»

H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι η τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείου Εσωτερικών πρέπει να καταργηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ . Γεννηματά:

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τροπολογία που παρέχει γενική αμνηστία σε σκάνδαλα του παρελθόντος σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για επαίσχυντη ρύθμιση που πρέπει άμεσα να καταργηθεί.

Να μάθει ο ελληνικός λαός ποιους καλύπτει με ζημία για το δημόσιο.

Το Κίνημα Αλλαγής που καταψήφισε την τροπολογία, θα συνεχίσει τον αγώνα για την ακύρωση της και την πλήρη αποκάλυψη του σκανδάλου.

Σε αυτή την προσπάθεια, καλούμε τους λειτουργούς της Αυτοδιοίκησης να περιφρουρήσουν το κύρος του θεσμού, ώστε να ξεχωρίσουν τα ξερά από τα χλωρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πάντως, ότι σε σχετική ανάρτηση του ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισημαίνει πώς αφορά αποκλειστικά και μόνο πράξεις που έχουν ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και είναι νόμιμες, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για καμία συγκάλυψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.