ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο.Κωνσταντινόπουλος: «Δεν θα θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ»

Ο.Κωνσταντινόπουλος: «Δεν θα θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ»

Ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε για την συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.

Σε σχετική ερώτηση για το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, απάντησε αρνητικά. Επιπλέον, λόγω συνθηκών είπε ότι ο χρόνος των εκλογών θα αποφασιστεί αργότερα και ελπίζει ότι «θα είναι μια δημοκρατική διαδικασία με όρους κινηματικούς, για να μπορέσουν”, όπως είπε, “να συμμετέχουν περισσότεροι και φυσικά να έχει βρεθεί εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έως τότε”.

Για το αν η συζήτηση για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει πρόωρα σχολίασε πως από τη στιγμή που ειπώθηκε ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, όσοι ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Οι διαδικασίες όπως είπε, είναι μια ευκαιρία για την παράταξη μας διότι υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που δείχνουν τη φθορά της κυβέρνησης ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολιτική απαξίωση των ψηφοφόρων.

Μιλώντας για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι “είμαστε πάντα ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα στελέχη που έμειναν στα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε η παράταξη”. Για το αν θα επαναχρησιμοποιηθεί επισήμως ξανά ο όρος εκτίμησε ότι ναι, θα επιστρέψει η ονομασία παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και υπενθύμισε ότι και στα ψηφοδέλτια ήταν γραμμένο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τα στελέχη που έφυγαν από το Κίνημα Αλλαγής όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιάννης Ραγκούσης ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε με ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο ότι “ακολούθησαν το «Κίνημα της Καρέκλας» και όπως έλεγε ένας εξ αυτών για τα 7000 ευρώ πήγαν κάποιοι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.