ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Κεγκέρολγου: «Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2022»

Β.Κεγκέρολγου: «Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2022»

Ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε ότι οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Σχολιάζοντας τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του ’21, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι βάση καταστατικού τον Μάρτιο του 2018 έγινε το ιδρυτικό συνέδριο και προβλέπει κάθε 4 χρόνια τη διεξαγωγή του και τουλάχιστον έναν με δύο μήνες, την εκλογή. Άρα όπως είπε, είναι μια συζήτηση που αφορά το τέλος του ’21 και αρχές του ’22.

«Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρότατες προτεραιότητες που αντιμετωπίζει ο κόσμος εν μέσω της πανδημίας», συμπλήρωσε. Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε, ότι «σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι σοβαρό το ζήτημα της Υγείας, και πρέπει να είναι αυτό στο επίκεντρο των κομμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσφορία του, διότι με μεγάλη καθυστέρηση, όπως είπε, η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση των τεστ. «Στεναχωρήθηκα με τον κ. Κοντοζαμάνη, διότι 8 μήνες λέγαμε για τα τεστ. Περισσότερα τεστ σημαίνει μεγαλύτερος έλεγχος της μεταδοτικότητας και καλύτερο αποτέλεσμα», ενώ πρόσθεσε ότι «πρέπει να συνταγογραφηθεί ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.