ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Επίθεση» Π.Χρηστίδη σε κυβέρνηση: «Χάνουν τον έλεγχο σε όλα τα επίπεδα και κοστίζει»

«Επίθεση» Π.Χρηστίδη σε κυβέρνηση: «Χάνουν τον έλεγχο σε όλα τα επίπεδα και κοστίζει»

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, λέγοντας πως χάνει τον έλεγχο. «Όσα είδαμε χθες στις εκκλησίες, τα συνεχή μπρος-πίσω με τα σχολεία, η έλλειψη του σχεδίου για τα εμβόλια, δημιουργούν έντονη ανησυχία για την διαχείριση της πανδημίας. Η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο και αυτό κοστίζει ακριβά», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τονίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της ΤΩΡΑ, να πει την αλήθεια και να μην εμπαίζει τους πολίτες». «Ότι συμβεί από εδώ και μπρος έχει την υπογραφή της», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη:

«Η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο και αυτό κοστίζει ακριβά.

Όσα είδαμε χθες στις εκκλησίες, τα συνεχή μπρος-πίσω με τα σχολεία, η έλλειψη του σχεδίου για τα εμβόλια, δημιουργούν έντονη ανησυχία για την διαχείριση της πανδημίας.

Κάτι που αναδεικνύεται και μέσα από τις παρεμβάσεις των λοιμωξιολόγων. Οι «εντολές Μητσοτάκη» δεν πείθουν κανέναν.

Η Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της ΤΩΡΑ, να πει την αλήθεια και να μην εμπαίζει τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ότι συμβεί από εδώ και μπρος έχει την υπογραφή της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.