ΚΙΝΑΛ για τους εμβολιασμούς στελεχών της ΝΔ εκτός σειράς: «Θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου»

ΚΙΝΑΛ για τους εμβολιασμούς στελεχών της ΝΔ εκτός σειράς: «Θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου»

Στις καταγγελίες για εμβολιασμούς στελεχών ΝΔ στέκεται με ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγής τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου».

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. «Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε. Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες;», καταλήγει.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Ελπίζαμε ότι μετά την γενική κατακραυγή για τον εκτός σειράς εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών τον Ιανουάριο, το αίσχος αυτό δεν θα επαναλαμβανόταν.

Όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον κ. Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου και των κανόνων και ότι νομίζουν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμη και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Φαίνεται ότι τα παραδείγματα της Ικαρίας και της Πάρνηθας τους εμπνέουν.

Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε. Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες;»

ΝΔ: Διέγραψε τα δύο στελέχη της στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή δύο στελεχών της στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρονται να έκαναν εμβόλιο για τον κορωνοϊό πριν από τη σειρά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.