ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Ανδρουλάκης: «Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προσβάλει τη μνήμη των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών»

Ν.Ανδρουλάκης: «Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προσβάλει τη μνήμη των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών»

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, εγκαινίασε ένα πάρκο όπου θα εμφανίζει ως «τρόπαια» κράνη και ομοιώματα νεκρών Αρμενίων στρατιωτών.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες η σύγκρουση Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ είχε απασχολήσει την παγκόσμια κοινότητα.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης καταγγέλλει τον πρόεδρο της χώρας τονίζοντας ότι προσβάλλει τη μνήμη των Αρμενίων στρατιωτών. «Οι διεθνείς οργανισμοί δεν μπορούν να σιωπούν σε αυτές τις μεσαιωνικές πρακτικές που ντροπιάζουν την ανθρωπότητα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το «πάρκο» στο Μπάλου, θα δεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στις 14 Απριλίου. Ενώ επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία των πολιτών από την πανδημία.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλακη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev εγκαινίασε το Military Trophy Park. Ένα μνημείο βαρβαρότητας με “τρόπαια” από την πρόσφατη σύρραξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως κράνη και ομοιώματα νεκρών Αρμενίων στρατιωτών, προσβάλλοντας με ειδεχθή τρόπο τη μνήμη τους. Οι διεθνείς οργανισμοί δεν μπορούν να σιωπούν σε αυτές τις μεσαιωνικές πρακτικές που ντροπιάζουν την ανθρωπότητα. #NagornoKarabakh Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος – Armenian National Committee of Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.