Φώφη Γεννηματά: «Με αγαπούν στο ΚΙΝΑΛ» – Το σχόλιο για Λοβέρδο

Φώφη Γεννηματά: «Με αγαπούν στο ΚΙΝΑΛ» – Το σχόλιο για Λοβέρδο

Καρφιά» κατά του Ανδρέα Λοβέρδου άφησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννήματά με αφορμή το χθεσινό «άτυπο μανιφέστο» της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του κόμματος από το βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στο Real fm η Φώφη Γεννηματά με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου υπογραμμίζοντας ότι «είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες αλλά όποιος φέρνει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της παράταξης και συναρτά τις εξελίξεις μοναχά με τον εαυτό του, δεν προσφέρει υπηρεσίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια με νόημα συμπλήρωσε πως «εγώ αισθάνομαι ότι στο κόμμα μου με αγαπούν. Έχουμε χτίσει ισχυρούς δεσμούς, γιατί ξέρουν ότι ήμουν πάντα παρούσα στα δύσκολα, στέκομαι δίπλα σε κάθε στέλεχος και βάζω πάνω από την παράταξη και την προοπτική του τόπου και το εθνικό συμφέρον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.