ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φ.Γεννηματά: «Έχω αφήγημα για προοδευτική διακυβέρνηση»

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φ.Γεννηματά: «Έχω αφήγημα για προοδευτική διακυβέρνηση»

Η Φώφη Γεννηματά μέσα από τις δηλώσεις της γνωστοποίησε με έμμεσο τρόπο ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Πιο συγκεριμένα η κυρία Γεννηματά απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το εάν θα είναι και πάλι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος ήταν ξεκάθαρη λέγοντας πως «ναι, θα είμαι εδώ. Και θα είμαι εδώ γιατί έχω αφήγημα για τη χώρα. Έχω αφήγημα για προοδευτική διακυβέρνηση. Έχω αφήγημα που μπορεί να βάλει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές».

Σε σχέση με τον χρονικό ορίζοντα των εσωκομματικών διαδικασιών, η κυρία Γεννηματά διευκρίνισε ότι «το φθινόπωρο η κεντρική επιτροπή θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα και τις διαδικασίες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες. Έχουμε δώσει δείγματα γραφής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Γεννηματά είχε προαναγγείλει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020. Μέχρι στιγμής εκτός από την κυρία Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Τέλος το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους τόσο ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος όσο και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.