Δ.Κουτσούμπας: «Πρέπει να καταργηθεί η ΕΒΕ και η Τράπεζα Θεμάτων – Προσφέρουν μόνο αποκλεισμούς»

Δ.Κουτσούμπας: «Πρέπει να καταργηθεί η ΕΒΕ και η Τράπεζα Θεμάτων – Προσφέρουν μόνο αποκλεισμούς»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε απαράδεκτη την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) και την Τράπεζα Θεμάτων, ενώ ζήτησε να καταργηθεί.

Το μήνυμα του κ. Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλους σας, γιατί όλοι δώσατε έναν δύσκολο αγώνα. Η ανακοίνωση των βάσεων σηματοδοτεί για πολλούς από εσάς μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Το ζήτημα είναι αυτή τη σελίδα να τη γράψετε εσείς. Με τις ανάγκες σας, τα όνειρά σας, τους αγώνες σας. Γιατί τα όμορφα, τα μεγάλα και τα σημαντικά είναι μπροστά σας. Είτε σας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας είτε όχι. Όπως και να προχωρήσετε στη ζωή σας, η αρχή είναι μπροστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σε αυτή τη νέα αρχή το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα βρίσκονται δίπλα σας. Για να αντιπαλέψουμε μαζί την πολιτική που ορθώνει συνεχώς εμπόδια στη μόρφωση και τη ζωή των πολλών. Στον αγώνα για ουσιαστική γνώση και μόρφωση που πρέπει να παρέχεται δημόσια και δωρεάν από το κράτος. Για να καταργηθεί η απαράδεκτη Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και η Τράπεζα Θεμάτων, που μόνο αποκλεισμούς έχουν να δώσουν. Στη διεκδίκηση για δημιουργική εργασία και ζωή με δικαιώματα. Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, που μόνο σ’ αυτή μπορεί να ανθίσει η ευθύνη του κάθε ανθρώπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.