ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΚΕ: «Απαράδεκτη η τροπολογία για την εκλογή οργάνων και αντιπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων της Αστυνομίας»

Όσα είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ

ΚΚΕ: «Απαράδεκτη η τροπολογία για την εκλογή οργάνων και αντιπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων της Αστυνομίας»

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης ζήτησε να αποσυρθεί ως «απαράδεκτη, κατάπτυστη και αντιδραστική» η τροπολογία που ρυθμίζει την εκλογή οργάνων και αντιπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Θεωρούμε αυτή την τροπολογία απαράδεκτη, κατάπτυστη αντιδραστική. Είναι βαρύτατες οι ευθύνες του κ. Θεοδωρικάκου, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ανέλαβε να βγάλει άλλη μία βρώμικη δουλειά, για λογαριασμό αυτήν τη φορά, ό,τι πιο αντιδραστικού υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει σταματημό. Επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να φιμώσει και να χειραγωγήσει κάθε αντίθετη φωνή, καθορίζοντας πλειοψηφίες στα σωματεία. Και φυσικά δεν το κάνει μόνο στην Ελληνική Αστυνομία. Το έχει γενικεύσει σε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα. Βάζει στο στόχαστρο κάθε εργαζόμενο αστυνομικό που δεν συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική και ευνοεί τους εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ζητάμε λοιπόν, να αποσυρθεί αμέσως, εδώ και τώρα, αυτή η συγκεκριμένη τροπολογία, γιατί συνιστά ευθεία παρέμβαση στα συνδικαλιστικά πράγματα των αστυνομικών, επιβάλλοντας κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές τους».

Με την τροπολογία ρυθμίζεται ζήτημα των εκλογών των οργάνων και των αντιπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε αυτοί να εκλέγονται από ενιαίο ψηψοδέλτιο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλοι σι υποψήψιοι.

Στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, το ΚΚΕ έχει καταθέσει τροπολογία, η οποία προβλέπει τη μονιμοποίηση όλων των πενταετών και εποχικών πυροσβεστών, και την αυτοδίκαιη ένταξή τους στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό χωρίς να απαιτείται νέα κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κόμμα μας επανειλημμένα έχει εκφράσει τη ριζική του διαφωνία με τη διαιώνιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί για πάρα πολλά χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα», είπε ο κ. Συντυχάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.