ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κουτσούμπας: «Θα πούμε «ναι» εάν φέρουν πραγματικά απλή αναλογική»

Κουτσούμπας: «Θα πούμε «ναι» εάν φέρουν πραγματικά απλή αναλογική»

«Θα πούμε ανεπιφύλακτα ναι και θα ψηφίσουμε τον εκλογικό νόμο, εάν είναι πραγματικά απλή αναλογική» δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεκαθαρίζοντας ότι «απλή αναλογική σημαίνει να μην υπάρχει μπόνους εδρών και να μην υπάρχει όριο 3% για την εκλογή κόμματος».

Ο κ. Κουτσούμπας τάχθηκε υπέρ της ψήφου στα 17, λέγοντας πως το έχει πει στον πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη συνάντησή τους. «Έτσι κι αλλιώς η μισή Γ’ Λυκείου ψηφίζει σήμερα. Άρα αν ισχύσουν τα 17, τότε θα ψηφίζει και η μισή δεύτερα Λυκείου» σημείωσε.

Εξαπέλυσε δε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζήτησε να μην ισχύσει η ψήφος στα 17, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση το «λιγότερο υπερβολική ή δήλωσε άγνοιας του ζητήματος». «Το κόμμα του στέκεται επιφυλακτικά στην πολιτικοποίηση της νεολαίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος επανέλαβε πως ότι είπε για την πρόσφατη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ισχύει στο ακέραιο. «Ισχύει απόλυτα αυτό που είπα. Έτυχε να το πω και να το διατυπώσω. Εφόσον το είπα δημόσια, αυτό είναι. Τέλειωσε», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.