Δ. Κουτσούμπας για Α.Τσίπρα: «Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»

Δ. Κουτσούμπας για Α.Τσίπρα: «Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»

«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας. Και οι φίλοι του κ. Τσίπρα, Ολάντ, Ρέντσι και οι υπόλοιποι, ματώνουν και τους δικούς τους λαούς στις χώρες τους, με τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς περνάνε, όπως κάνει άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση».

Τα παραπάνω δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας και μετά θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να γίνει καλύτερη με τις συναντήσεις των Νοτίων και τις διακηρύξεις των Αθηνών. Ο λαός μας πρέπει να μην περιμένει τίποτα από όλους αυτούς, από το να ενωθούν οι ηγέτες της Ευρώπης, οι ηγέτες του Νότου και οι ηγέτες των άλλων αστικών κομμάτων, αλλά να κοιτάξει δίπλα του να ενωθεί ο εργάτης με τον αυτοαπασχολούμενο τον αγρότη, τον επαγγελματία τον επιστήμονα και να περάσουν σε μια πραγματική αντεπίθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογράμμισε ότι «το ΚΚΕ σε αυτό τον αγώνα θα βρίσκεται μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.