Τι συζήτησαν οι Π. Παυλόπουλος – Δ. Κουτσούμπας

Τι συζήτησαν οι Π. Παυλόπουλος – Δ. Κουτσούμπας

Τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, στην Ηρώδου Αττικού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο γγ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ενημέρωσε τον ΠτΔ για τις θέσεις και τις προτάσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, εντός και εκτός χώρας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, «εκτός από το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχουν πολλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό και τη χώρα μας, σε μία στιγμή και σε μία περίοδο, που οξύνονται οι αντιθέσεις, οι ανταγωνισμοί, οι επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, έκανε λόγο για μία περίοδο, που είναι σε εξέλιξη το νέο σχέδιο για το Κυπριακό, αναφέρθηκε στη Νατοϊκή παρουσία στο Αιγαίο και στη συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν τη Μέση Ανατολή και τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας.

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να μπουν στην ατζέντα, στην επικαιρότητα, να συζητηθούν, ενώ απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε: «Ήρθα να σας ενημερώσω για τις θέσεις και τις προτάσεις μας και πώς βλέπουμε την κατάσταση να εξελίσσεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι πάντα ακούει με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις απόψεις του ΚΚΕ, ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούμπα για την ενημέρωση και πρόσθεσε μακάρι να γίνει και συχνότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.