ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: «Η επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαίωσε την προσπάθεια εξαπάτησης της Κυβέρνησης»

ΚΚΕ: «Η επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαίωσε την προσπάθεια εξαπάτησης της Κυβέρνησης»

«Ο καθένας καταλαβαίνει και η επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαίωσε την προσπάθεια εξαπάτησης που έκανε η κυβέρνηση, με αφορμή το έκτακτο βοήθημα και κυρίως να χρησιμοποιήσει αυτό το έκτακτο βοήθημα ως το άλλοθι για τα νέα σκληρά μέτρα που έρχονται το επόμενο διάστημα και από 1/1/2017, όχι μόνο σε βάρος των συνταξιούχων, αλλά σε βάρος συνολικά του λαού».

Αυτό ανέφερε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Η κυβέρνηση έδωσε ένα έκτακτο βοήθημα, το οποίο αρχικά το παρουσίασε ως 13η σύνταξη. Μάλιστα ο κ. Φλαμπουράρης το επανέφερε, το ξαναείπε, θυμήθηκε και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Ένα έκτακτο βοήθημα για να χρυσώσει το χάπι σε συνταξιούχους, οι οποίοι θα υποστούν νέες περικοπές μόνιμες, κι όχι εφάπαξ σε συντάξεις και σε ΕΚΑΣ». πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γκιόκας σημείωσε ότι το ΚΚΕ ψήφισε υπέρ της καταβολής του βοηθήματος, τονίζοντας ότι ταυτόχρονα το κόμμα επεσήμανε αυτό το έκτακτο βοήθημα «βγαίνει από τα ματωμένα πλεονάσματα, τα οποία πληρώνει όλος ο λαός, με τις περικοπές, με τις μειώσεις, με τη φοροληστεία, η οποία από τον επόμενο χρόνο θα γίνει μεγαλύτερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.