ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Κουτσούμπας: Στα εγκαίνια του νέου Μνημείου – Μουσείου για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας

Δ.Κουτσούμπας: Στα εγκαίνια του νέου Μνημείου – Μουσείου για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας

Στα εγκαίνια του νέου Μνημείου – Μουσείου για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στο χωριό Θεοτόκος του δήμου Κόνιτσας θα παραβρεθεί ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. και στην οποία θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το μουσείο κατασκευάστηκε με εθελοντική προσφορά φίλων και μελών του ΚΚΕ από τη δυτική Μακεδονία και στον περίβολο του αναγράφονται τα ονόματα των νεκρών μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ από τα γύρω χωριά του Γράμμου και του Σμόλικα, που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζεται υλικό και φωτογραφικά ντοκουμέντα από το αρχείο του ΚΚΕ, όπου θα αποτυπώνονται εικόνες από την περίοδο του εμφυλίου στην περιοχή του Γράμμου του Σμόλικα και του ‘Ανω Βοϊου Κοζάνης. Το χωριό Θεοτόκος βρίσκεται στον παλιό Εθνικό δρόμο Κοζάνης – Ιωαννίνων ανάμεσα από το Επταχώρι και την Κόνιτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.