ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

ΚΝΕ: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τη νεολαία και παριστάνει τον φίλο

ΚΝΕ: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τη νεολαία και παριστάνει τον φίλο

Σε ανακοίνωση της η νεολαία του κομμουνιστικού κόμματος, σημειώνει ότι η κυβέρνηση, «κοροϊδεύει κατάμουτρα τη νεολαία… Δίνει εφάπαξ ψίχουλα σε ένα πολύ μικρό μέρος των νέων ανέργων και ταυτόχρονα υποθηκεύει το μέλλον τους»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει κατάμουτρα τη νεολαία. Αφού έχει υποθηκεύσει τη ζωή και το μέλλον των νέων έχοντας ψηφίσει αντιλαϊκά μέτρα που φτάνουν μέχρι το 2060, αφού της στερεί τη ζωή με δικαιώματα συνεχίζοντας στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων, τώρα, με το «έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης» παριστάνει τον φίλο των νέων ανέργων» σημειώνει σε ανακοίνωση της η νεολαία τοθυ κομμουνιστικού κόμματος .

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΝΕ για τις ανακοινώσεις του υπουργείου Εργασίας επισημαίνει επίσης:

«Η κυβέρνηση μέσω του επιδόματος δίνει εφάπαξ ψίχουλα σε ένα πολύ μικρό μέρος των νέων ανέργων.
– Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε πραγματική έγνοια για τους ανέργους δε θα καταργούσε το καλοκαίρι 4 επιδόματα που χορηγούσε ο ΟΑΕΔ – μεταξύ των όποιων και επίδομα που αφορούσε τους νέους 20 έως 29 χρόνων.

– Αν η κυβέρνηση ήθελε να δοθεί ουσιαστική στήριξη στους ανέργους για να τα βγάζουν πέρα στη ζωή τους δε θα επέτρεπε οι επιδοτούμενοι άνεργοι από τον ΟΑΕΔ να αποτελούν μόλις το 1/12 των εγγεγραμμένων ανέργων και το επίδομα ανεργίας να είναι 360 ευρώ!

– Αν ήθελε η κυβέρνηση να στηρίξει τους ανέργους ας ψήφιζε την πρόταση του ΚΚΕ για μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους, ώστε όλοι οι άνεργοι να επιδοτούνται για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία με αξιοπρεπές επίδομα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται γενναιόδωρη μόνο όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Πριν λίγες μέρες με νυχτερινή τροπολογία χάρισε 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (για 10 χρόνια και όχι εφάπαξ) στους καναλάρχες, ενώ συνεχίζει να δίνει προκλητικά προνόμια και φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. Έχει και η κοροϊδία τα όριά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη ζωή και το μέλλον που ονειρευόμαστε θα τα κατακτήσουμε με τους αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή. Κόντρα στο σύστημα της εκμετάλλευσης που έχει την ανεργία στο DNA του, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που το υπηρετούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.