Εργαζόμενοι MEGA για ανακοίνωση ΣΚΑΪ: «Γιατί αγωνιούν άλλα κανάλια εάν θα κλείσουμε;»

Εργαζόμενοι MEGA για ανακοίνωση ΣΚΑΪ: «Γιατί αγωνιούν άλλα κανάλια εάν θα κλείσουμε;»

Οι εργαζόμενοι του MEGA με ανακοίνωσή τους σχολίασαν την επιστολή του ΣΚΑΪ προς το ΕΣΡ, στην οποία- σημειώνουν- γίνεται λόγος για κλείσιμο του MEGA γιατί «λειτουργεί παρανόμως».

«Οι εργαζόμενοι του MEGA διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά την αγωνία της ιδιοκτησίας των άλλων ιδιωτικών καναλιών να κλείσει το MEGA (είχε προκύψει παλιότερα και με τις πιέσεις προς τον Ψηφιακό Πάροχο) και την a la carte ανάγνωση των διατάξεων του νόμου», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι του MEGA στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν επίσης ότι «η συγκεκριμένη επιστολή υπενθυμίζει στο ΕΣΡ όλες τις διατάξεις του νόμου, κάνοντας υποδείξεις για την απόφαση που καλείται να λάβει την 13ηΜαρτίου 2018 περί της λειτουργίας του MEGA και μοιράζεται την αγωνία της επιχείρησης ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (ΣΚΑΪ) για τα έσοδα της αφού σημειώνει ότι το MEGA “μας δημιουργεί μεγάλη οικονομική ζημία”».

«Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη; Γιατί τόσες υποδείξεις προς την Ανεξάρτητη Αρχή; Μήπως θεωρείται ότι είναι εκείνη που μπορεί να… συμπαρασταθεί στην απώλεια των εσόδων του ΣΚΑΪ;» διερωτώνται οι εργαζόμενοι του MEGA.

Οι εργαζόμενοι του MEGA δηλώνουν ότι δεν θα μείνουν παθητικοί θεατές του «έργου» και ζητούν να ξεκαθαριστεί η κατάσταση από όλες τις πλευρές και να μπει ένα τέλος στη μεγάλη περιπέτειά τους.

«Διεκδικούμε με τον ίδιο τρόπο τόσο τα οφειλόμενα από τους μισθούς μας όσο και το δικαίωμα μας στην εργασία. Καλούμε τις Τράπεζες, τους Μετόχους, την Κυβέρνηση αλλά και την Ανεξάρτητη Αρχή να πάρουν τις ανάλογες, με τη θέση του καθενός, ευθύνες ώστε να αποφευχθεί η συμπλήρωση της λίστας των ανέργων της χώρας με επιπλέον 420 άτομα. Εμείς παραμένουμε σταθεροί να λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ!» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Πηγή: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.