ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κανέλλη: «Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει τυχαία γεγονότα για νέο θερμό επεισόδιο»

Κανέλλη: «Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει τυχαία γεγονότα για νέο θερμό επεισόδιο»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της, σχετικά με τις πιθανότητες για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. «Ο Ερντογάν θα αξιοποιήσει θρησκευτικά, μειονοτικά, τυχαία — όπως οι δύο στρατιωτικοί στον Έβρο– γεγονότα, για ένα θερμό επεισόδιο, όταν τη φέρει σε θέση ισχύος», ανεφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η κ. Κανέλλη εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη και υποτίμησε το συμβάν με τους δύο στρατιωτικούς και γι’ αυτό «χάθηκε πολύτιμος χρόνος», ωστόσο τόνισε ότι «τώρα, σημασία έχει να προστατευτούν οι δύο κρατούμενοι στρατιωτικοί και φυσικά, και δικονομικά και πολιτικά», «να μην στοχοποιηθούν, αλλά να μη φύγει λεπτό το μάτι μας από πάνω τους».

Εξάλλου, αναφορικά με τη βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Λάρισα, επεσήμανε ότι θα είναι «προπομπός σημαντικότερων επιχειρήσεων» και συμπλήρωσε: «όσο βαθύτερα εμπλεκόμαστε στους σχεδιασμούς του Ευρωατλαντικού Συμφώνου, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πληρώνουμε κυριολεκτικά τα κερατιάτικα της προστασίας».

Σχετικά με την έξοδο από το Μνημόνιο που προαναγγέλλει η κυβέρνηση, η κ. Κανέλλη σχολίασε: «Πόρτα ανοίγει, πόρτα κλείνει».

Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν «όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ξεμείνουν από κωλοτούμπες και πάρουν και τις κατάλληλες οδηγίες από τους υποστηρικτές και συμμάχους τους ή καταρρεύσουν οι ευκαιρίες για εκμετάλλευση των εντυπώσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.