ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Κουτσούμπας: «41 μήνες είστε στην εξουσία και λέτε τα ίδια για το τέλος των δύσκολων μέτρων»

«Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Κουτσούμπας: «41 μήνες είστε στην εξουσία και λέτε τα ίδια για το τέλος των δύσκολων μέτρων»

Με αφορμή την σημερινή κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και την συζήτηση του την τις επόμενες μέρες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους βουλευτές και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας Ε.Ε. την πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ο κύριος Κουτσούμπας ανέφερε ότι αυτό που χρειάζονται οι βουλευτές του ΣYΡIZA δεν είναι ενημέρωση αλλά εξάσκηση μνήμης.

«Εξάσκηση μνήμης χρειάζεστε από τα πολλά πολυνομοσχέδια έχετε χάσει το λογαριασμό. Μην αρχίσετε τα γνωστά ότι αυτά είναι τα τελευταία δύσκολα μέτρα.

41 μήνες που είστε στην εξουσία κάθε μήνα λέτε τα ίδια για το τέλος των δύσκολων μέτρων, για το φως που έρχεται ,για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση και λοιπά.

Αυτά τα δύσκολα μέτρα είναι δύσκολα για τις εργατικές οικογένειες μόνο όχι για το κεφάλαιο, όχι για τους λίγους ,όχι για τους εκπροσώπους τους στους οποίους υποσχεθήκατε νέες ελαφρύνσεις και νέα προνόμια.

Τις ίδιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει και η Νέα Δημοκρατία. Η μόνη σας διαφορά είναι ο ακριβής τρόπος με τον οποίο θα ευεργετηθεί το κεφάλαιο».

Ο κ.Κουτσούμπας ανέφερε ότι με το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί καταρρίπτεται ο μύθος και ο ισχυρισμός περί καθαρής εξόδου και περί δήθεν μεταμνημονιακής εποχής.

«Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει νέα μέτρα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού όπως η αύξηση του ΕΝΦΙΑ για την λαϊκή οικογένεια κάτι που δεν έκρυψε ούτε ο κ. Τσακαλώτος. Αν προσθέσει κανείς και τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα αλλά και τις μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο καταλαβαίνει κανείς ότι η μεταμνημονιακή εποχή περιλαμβάνει περίπου ότι και η μνημονιακή .Μέτρα χωρίς τέλος για το λαό για να ευεργετηθεί μόνο το μεγάλο κεφάλαιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.