ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη ΔΕΘ θα μιλήσει το απόγευμα ο Κουτσούμπας

Στη ΔΕΘ θα μιλήσει το απόγευμα ο Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρίσκεται από σήμερα έως και την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη – Θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση της πόλης και απόψε στις 19:00 θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για την οικονομία και τις γενικότερες εξελίξεις.

Η ομιλία του θα γίνει στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Αύριο ο κ. Κουτσούμπας θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και στις 15:00 θα επισκεφθεί βιομηχανία ζυμαρικών στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή στις 11:30 θα επισκεφθεί εταιρία στην Πυλαία και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους και στις 21:45 το βράδυ θα μιλήσει στο «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ» της Θεσσαλονίκης, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.