ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διμαρτυρία του ΚΚΕ σε Βούτση – « Απαράδεκτη η χθεσινή κατάσταση στη Βουλή»

Διμαρτυρία του ΚΚΕ σε Βούτση – « Απαράδεκτη η χθεσινή κατάσταση στη Βουλή»

Την έντονη διαμαρτυρία του στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση εξέφρασε το ΚΚΕ γα την ανοχή που επέδειξε κατά την συζήτηση της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας ήταν η κρίσιμη συνεδρίαση να μετατραπεί σε «ένα δίωρο δικομματικό καβγά για τα κανάλια» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και Νίκος Καραθανασόπουλος συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Βουτση και εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους επισημαίνοντας ότι η χθεσινή συνεδρίαση μετατράπηκε σε «απαράδεκτη κατάσταση» με αποτέλεσμα τον «παραγκωνισμό των πολιτικών αρχηγών» της ελάσσονος αντιπολίτευσης και «τον εξοβελισμό τους προς το τέλος της διαδικασίας καταργώντας τον Κανονισμό της Βουλής και την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης «δεσμεύτηκε ότι στην Διάσκεψη των Προέδρων θα συζητηθεί το θέμα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.