ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Έχω και κότερο πάμε βόλτα» – Το βίντεο της ΚΝΕ για τις διακοπές Τσίπρα

«Έχω και κότερο πάμε βόλτα» – Το βίντεο της ΚΝΕ για τις διακοπές Τσίπρα

Την περίφημη ατάκα «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» του Κώστα Βουτσά στην ταινία «Κορίτσια για Φίλημα» επιστάτευσαν οι νεολαίοι του ΚΚΕ για να σχολιάσουν με έναν απολαυστικό τρόπο τις αποκαλύψεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου.

Στο βίντεο η γνωστή ατάκα έρχεται να διανθίσει την αποστροφή Τσίπρα στην ομιλία του στην Ξάνθη, όπου τόνιζε ότι «εμείς, φίλες και φίλοι, δεν λογοδοτούμε ούτε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε σε αυτό που ονομάζουμε εκπρόσωπους των ελίτ. Εμείς λογοδοτούμε μονάχα σε έναν αφέντη κι αυτός ο αφέντης είναι ο ελληνικός λαός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.