Μήνυμα συμπαράστασης του ΚΚΕ στο ΚΚΑ για τον φονικό σεισμό: «Το ΝΑΤΟ ευθύνεται»

Μήνυμα συμπαράστασης του ΚΚΕ στο ΚΚΑ για τον φονικό σεισμό: «Το ΝΑΤΟ ευθύνεται»

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αλβανικό λαό, λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε τη γειτονική χώρα, έστειλε το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας.

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Με το μήνυμά μας αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για τα πολυάριθμα θύματα, τους νεκρούς και τους τραυματίες, αλλά και τις μεγάλες υλικές ζημιές, που προκάλεσε ο πρόσφατος καταστροφικός σεισμός στη χώρα σας.

Το ΚΚΕ, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι αλληλέγγυο με τους εργαζόμενους της Αλβανίας και τους Αλβανούς μετανάστες εργάτες που δουλεύουν στη χώρα μας, τονίζει πως δεν είναι μοιραίο οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να πληρώνουν τέτοιο βαρύ φόρο αίματος από τα φυσικά φαινόμενα.

Δεν είναι δυνατόν οι κυβερνήσεις να βρίσκουν χρήματα για τους πολέμους και τα σφαγεία των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και την ίδια ώρα να παρατηρείται έλλειψη ουσιαστικών μέτρων αντισεισμικής προστασίας και ετοιμότητας.

Στην πράξη αποδεικνύεται πως οι λαϊκές ανάγκες για την προστασία από τα φυσικά φαινόμενα δεν χωράνε στους σχεδιασμούς των καπιταλιστών και των κομμάτων τους κι αυτό ισχύει σε όλες τις χώρες.

Οι εργαζόμενοι στον 21ο αιώνα δικαιούνται ασφαλείς και αξιοπρεπείς κατοικίες, με τήρηση των μέτρων αντισεισμικής προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλούμε μεταβιβάστε στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της χώρας σας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας», σημειώνεται σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.