ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: «Το σχέδιο “γαλάζια πατρίδα” της Τουρκίας πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟϊκούς χάρτες στο Αιγαίο»

ΚΚΕ: «Το σχέδιο “γαλάζια πατρίδα” της Τουρκίας πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟϊκούς χάρτες στο Αιγαίο»

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος μίλησε για το σχέδιο της Τουρκίας «γαλάζια πατρίδα», όπως τόνισε «Το σχέδιο «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας και της αστικής της τάξης πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟϊκούς χάρτες στο Αιγαίο».

Ανέφερε, επίσης, ότι «δεν είναι θέμα Ερντογάν και μόνο, καθώς η αντιπολίτευση στην Τουρκία είναι εξίσου επιθετική».

Σημείωσε ότι δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα πίσω από τα κυριαρχικά δικαιώματα, τα οποία δεν μπορούν να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, και πρόσθεσε ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ούτε να χύσουν αίμα για το ποιο μονοπώλιο θα εκμεταλλευθεί τον ενεργειακό πλούτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το θέμα σχετικά με τη Novartis και των «προστατευόμενων» μαρτύρων, σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο στους «κρυφούς» μάρτυρες. Ανέφερε ότι έχει σταθερή θέση από το 2001, όταν ψηφίστηκε ο «τρομονόμος» αντίθετα τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον ψήφισε και σήμερα τον υποστηρίζει, όσο και με τη ΝΔ που τον ψήφισε και τώρα θέτει αστερίσκους στην εφαρμογή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.