Λ.Κανέλλη για κορωνοϊό: «Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους»

Λ.Κανέλλη για κορωνοϊό: «Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους»

Τεράστια πολιτική αλλαγή είναι σύμφωνα με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη το γεγονός ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το ζήτημα της προστασίας από τον κορωνοϊό «τους αφορά επειδή αφορά τους άλλους».

Η κ. Κανέλλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, τόνισε ότι το γεγονός αυτό απαιτεί έναν βαθμό συνείδησης «που όλοι μας πρέπει να ανεβούμε εκατό σκαλιά αγκομαχώντας και ξεπερνώντας φοβίες και φόβους».

«Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους» πρόσθεσε και σημείωσε ότι όλοι πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους ακόμη και στο πως αντιμετωπίζουμε «τους ήρωες του καιρού», όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία, η κ. Κανέλλη τόνισε ότι «κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά και μπορεί να είναι και έγκαιρα, αλλά στην ουσία τους, παραμένουν σταγόνα στον ωκεανό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άρα είμαστε στον ωκεανό. Πορευόμαστε με σταγόνες και έχουμε και φουρτούνα», σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.