ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Λιβάνιος: Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους

Θ.Λιβάνιος: Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους

«Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους μας αλλά πρέπει να γίνει με τρόπο τέτοιο που δεν θα διακυβευθούν όσα μέχρι σήμερα έχουν κερδηθεί», αναφέρει ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε απόφαση για άρση των περιοριστικών μέτρων θα είναι σταδιακή, θα γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και θα αξιολογείται ανά επτά ή δεκαπέντε μέρες.

Διευκρινίζει ότι «με πολλές από τις υποχρεωτικές συμβάσεις της καραντίνας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε για καιρό» και τονίζει ότι «κάποιοι περιορισμοί θα αρθούν αλλά κάποιοι άλλοι ενδέχεται να ενταθούν, αν το απαιτήσουν οι συνθήκες». Γι’ αυτό το τελευταίο, ο κ. Λιβάνιος εξηγεί ότι «οι περιορισμοί στην είσοδο πελατών στα σούπερ μάρκετ, μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για την ασφαλή επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, που αποτελούν σχεδόν το 95% των επιχειρήσεων στη χώρα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαψεύδει, τέλος, τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, τονίζοντας ότι «η συζήτηση για εκλογές δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της χώρας» και επισημαίνει ότι μοναδικό μέλημα του πρωθυπουργού είναι να συνεχίσει να είναι επιτυχής η αντιμετώπιση της πανδημίας και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά σημαντικής οικονομικής ανάκαμψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.