ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνάντηση Δ.Κουτσούμπα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την «Ελλάδα 2021» – Άκουσε τις προτάσεις από το ΚΚΕ

Συνάντηση Δ.Κουτσούμπα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την «Ελλάδα 2021» – Άκουσε τις προτάσεις από το ΚΚΕ

Μετά τις συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και την Φώφη Γεννηματά, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε σήμερα τετ α τετ με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το ραντεβού στον Περισσό έγινε στο πλαίσιο των ενημερώσεων των πολιτικών αρχηγών από την κυρία Αγγελοπούλου για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους της επιτροπής για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

“Ενημέρωσα σήμερα τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις δράσεις που ετοιμάζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Άκουσα με ενδιαφέρον και τις δικές του προτάσεις για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021”, έγραψε στο Twitter η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε στην κυρία Αγγελοπούλου ότι το ΚΚΕ “σχεδιάζει και το ίδιο να αναπτύξει δράσεις και να διοργανώσει εκδηλώσεις, καθώς και εκδόσεις με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την αστική εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821”. Τόνισε δε στη συνομιλήτριά του ότι “οι θέσεις του ΚΚΕ αντιμάχονται τα δύο αντιδραστικά ρεύματα σε αυτό το ζήτημα, τόσο εκείνο του εθνικισμού όσο και του κοσμοπολιτισμού”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.