ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: «Επιτακτικά αναγκαίο να δοθούν απαντήσεις για την εκατόμβη νεκρών στην Βηρυτό»

ΚΚΕ: «Επιτακτικά αναγκαίο να δοθούν απαντήσεις για την εκατόμβη νεκρών στην Βηρυτό»

Το ΚΚΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, ζητά σαφείς απαντήσεις για τις αιτίες και τους υπεύθυνους της εκατόμβης νεκρών στη Βηρυτό.

Ειδικότερα, το ΚΚΕ εκφράζει «τη βαθιά του οδύνη και την αλληλεγγύη του στον λαό του Λιβάνου για τα θύματα των εκρήξεων στη Βηρυτό».

Όμως, προσθέτει, πως «το συνταρακτικό αυτό συμβάν έρχεται σε μια περίοδο που οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατ. Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής μυρίζουν μπαρούτι, εξαιτίας των σφοδρών ανταγωνισμών, ως εκ τούτου δεν μπορεί παρά να γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τις πραγματικές αιτίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι «επιτακτικά αναγκαίο», όπως επισημαίνει, «να δοθούν σαφείς απαντήσεις για τις αιτίες και τους υπεύθυνους του τραγικού αυτού γεγονότος, που στοίχισε στον βασανισμένο λαό του Λιβάνου δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.