Δ.Κουτσούμπας για 28η Οκτωβρίου: «80 χρόνια μετά οι μάχες των προγόνων μας να εμπνεύσουν τους σημερινούς αγώνες»

Δ.Κουτσούμπας για 28η Οκτωβρίου: «80 χρόνια μετά οι μάχες των προγόνων μας να εμπνεύσουν τους σημερινούς αγώνες»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε το δικό του μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου και τόνισε ότι οι “μάχες” του παρελθόντος να δώσουν δύναμη και ώθηση για τους σημερινούς αγώνες.

“80 χρόνια μετά, τα συμπεράσματα αυτής της ηρωικής περιόδου, της πάλης του ελληνικού λαού, μπορούν να εμπνεύσουν τους σημερινούς αγώνες” αναφέρει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Να φωτίσουν την ανάγκη για λαϊκή ενότητα, απέναντι σε μια ψευδεπίγραφη «εθνική ομοψυχία», που επικαλούνται συνήθως οι εκμεταλλευτές του λαού” καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.