ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΚΕ: «O αυταρχισμός και η καταστολή είναι μόνιμο συστατικό στοιχείο της κυβέρνησης»

ΚΚΕ: «O αυταρχισμός και η καταστολή είναι μόνιμο συστατικό στοιχείο της κυβέρνησης»

Το ΚΚΕ μέσω επίσημης τοποθέτησης αναφέρθηκε στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων και στην προμήθεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, αυτό των συγκεντρώσεων, το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τονίζει:

«Η αστυνομική απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων, σε μια περίοδο μάλιστα που η κυβέρνηση υλοποιεί σωρηδόν μέτρα που προκαλούν δικαιολογημένες αντιδράσεις, όπως το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, είναι πολιτική επιλογή και ομολογία ότι ο αυταρχισμός και η καταστολή είναι μόνιμο συστατικό στοιχείο της πολιτικής της.

Όλα τα υπόλοιπα περί προστασίας της δημόσιας υγείας είναι παραμύθια, όταν η κυβέρνηση με δική της ευθύνη δεν έχει εξασφαλίσει τα μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, μέσα μεταφοράς κ.α. και όταν πλέον έχει αποδειχθεί ότι οι συγκεντρώσεις δεν ευθύνονται για τη διάδοση του ιού, αφού οι πρώτοι που τηρούν τα μέτρα προστασίας είναι αυτοί που τα διεκδικούν, δηλαδή οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους».

«Τραγικά τα αποτελέσματα»

Όσον αφορά το ζήτημα «για τις καθυστερήσεις και τους ανταγωνισμούς στην προμήθεια εμβολίων», σε σχετικό σχόλιο αναφέρεται:

«Εμπορικοί πόλεμοι χωρών και εταιριών για τα εμβόλια…

Καθυστερήσεις στις παραδόσεις…

Προνομιακή αντιμετώπιση ισχυρών κρατών…

Απόρρητες συμφωνίες της ΕΕ με φαρμακοβιομηχανίες…

Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα, όταν τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της επιστήμης και της ανθρώπινης εργασίας υποτάσσονται στο κυνήγι του κέρδους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ή αλλιώς… Ο καπιταλισμός είναι ο πραγματικός και ορατός “ιός”!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.