ΚΚΕ: «Είναι εγκληματικό η κυβέρνηση να αρνείται πεισματικά την επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών»

ΚΚΕ: «Είναι εγκληματικό η κυβέρνηση να αρνείται πεισματικά την επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών»

«Πυρά» προς τη κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΚΕ υποστηρίζοντας πως είναι αδιανόητο να αρνείται την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. «Είναι αδιανόητο κι εγκληματικό οι επιχειρηματίες της υγείας να συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στη ζωή και τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του τρίτου κύματος της πανδημίας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η πεισματική άρνηση της κυβέρνησης να επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές είναι όχι μόνο αδιανόητη, αλλά εγκληματική.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Είναι αδιανόητο κι εγκληματικό, τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει, που ασθενείς χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και που τα ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων «σπάνε» το ένα μετά το άλλο, η κυβέρνηση να αρνείται πεισματικά την επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών».

«Είναι αδιανόητο κι εγκληματικό οι επιχειρηματίες της υγείας να συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στη ζωή και τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ και καταλήγει:

«Κι αυτό το έγκλημα στο βωμό του κέρδους ούτε ξεχνιέται ούτε παραγράφεται».



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.