ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Κουτσούμπας: «Απ’ ότι φαίνεται είναι πάρα πολλά τα λεφτά – Ξεκινά η αθώωση των ναρκωτικών»

Δ.Κουτσούμπας: «Απ’ ότι φαίνεται είναι πάρα πολλά τα λεφτά – Ξεκινά η αθώωση των ναρκωτικών»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη, ενώ εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο ΓΓ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε και στην πυρκαγιά που πλήττει την Κορινθία λέγοντας πως: «ακούμε τις ίδιες γνωστές δικαιολογίες για ανέμους και ακραία καιρικά φαινόμενα. Για αυτή τη διαχρονική καταστροφή δεν φταίει ο θεός και το κακό ριζικό, αλλά οι διαχρονικές ανεπάρκειες, ελλείψεις προσωπικού ,σύγχρονα μέσα! Τα δάση παραδίδονται στα χέρια επενδυτών και μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων! Τα Γεράνια είναι γνωστά χρόνια τα διάφορα συμφέροντα που καραδοκούν και χρησιμοποιήσουν τέτοιες καταστροφές!».

Για το νομοσχέδιο σημείωσε πως η κυβέρνηση παίρνει την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνοντας την σημαία της προσέλκυσης επενδύσεων. «Απ’ ότι φαίνεται είναι πάρα πολλά τα λεφτά! ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στην επικίνδυνη αθώωση ναρκωτικών στην συνειδήσεων των νέων παιδιών», είπε και πρόσθεσε: «το έδαφος αυτής της συμφωνίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση για να ανοίξει η συζήτηση για νομιμοποίηση χασίς γιατί είναι πεδίο κερδοφορίας για μεγάλες επιχειρήσεις. Η συζήτηση γύρω από το νομοσχέδιο θα αξιοποιηθεί για ν’ ανοίξει ο δρόμος για νομιμοποίηση κάνναβης συνολικότερα». Αυτό έγινε στις ΗΠΑ και Καναδά! Έχουμε σταθερή 24 και κρυστάλλινη θέση για τα ζητήματα αυτά. Την παλεύουμε με όλες μας τι δυνάμεις μέσα στο κίνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.