ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι επαγγελματίες της Μυκόνου στον Μ.Χρυσοχοΐδη που επισκέπτεται αύριο το νησί

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι επαγγελματίες της Μυκόνου στον Μ.Χρυσοχοΐδη που επισκέπτεται αύριο το νησί

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Μυκόνου αύριο.

Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός θα επισκεφθεί το νησί αύριο Δευτέρα, με την συνοδεία και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που το νησί κυριολεκτικά «βράζει» από οργή και αγανάχτηση κατά της κυβέρνησης και των συνεχών απαγορευτικών μέτρων τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν αποχωρήσει σχεδόν οι μισοί τουρίστες σε διάστημα 10 ημερων μόνο, ενώ συνολικά η τουριστική κίνηση βρίσκεται στο 80% της περσινής άσχημης αν όχι τραγικής περιόδου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στόχος της επίσκεψης του κ. Χρυσοχοϊδη είναι η εκτίμηση και η επίβλεψη «της πορείας της ασφάλειας» του νησιού.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μυκόνου αναβαθμίστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να ενισχυθεί ο αριθμός των υπηρετούντων και να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο.

Πέραν αυτού, μέγιστο ζήτημα αποτελεί η αντιμετώπιση του φαινομένου των «παράνομων» πάρτι τα οποία προγραμματίζονται σχεδόν καθημερινά στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά όμως δεν φαίνεται να «συγκινούν» τους επαγγελματίες εστίασης του νησιού καθώς βλέπουν ότι μέρα με τη μέρα η τουριστική περίοδος χάνεται εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.