ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κυβέρνηση: Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Κυβέρνηση: Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με την εξειδίκευση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Όπως ενημέρωσε ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης σε πρωινή του συνέντευξη, την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα έχουμε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Σημείωσε πως οι ανακοινώσεις έχουν τρεις άξονες που αφορούν:

  • Ατομικά μέτρα προστασίας
  • Χωρητικότητα, μεταξύ άλλων σε αμιγείς και μεικτούς χώρους
  • Συχνότητα των τεστ

Διευκρίνισε πως η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να πάει σε νέα μέτρα περιορισμού των πολιτών, αλλά στόχος είναι να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο και να ομαδοποιηθούν οι προβλέψεις για να είναι πιο σαφείς για τους πολίτες, αλλά και για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ερωτώμενος για το εάν θα υπάρξει αυστηροποίηση, τόνισε πως θα είναι «εξορθολογισμός και όχι απαραίτητα αυστηροποίηση».

Σε συνεργασία με την Επιτροπή των ειδικών, θα ξεκαθαριστούν ποια θα είναι αυτά τα μέτρα, είπε, ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το ζήτημα της χωρητικότητας θα αφορά κι άλλους χώρους εκτός από την εστίαση, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και σκέψεις όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.