ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζ.Μακρή: «Τα σχολεία δεν οδηγούν την πανδημία την ακολουθούν»

Ζ.Μακρή: «Τα σχολεία δεν οδηγούν την πανδημία την ακολουθούν»

Η υφυπουργός παιδείας Ζέτα Μακρή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέρθηκε στη σύλληψη του 45χρονου καθηγητή ύστερα από καταγγελία ενός 11χρονου κοριτσιού για παρενόχληση μέσα στην τάξη σε σχολείο του Μοσχάτου, άλλα και στην αυξητική τάση των κρουσμάτων στα σχολεία.

«Ενημερώθηκα και εγώ η ίδια το βράδυ της Παρασκευής για το περιστατικό αυτό. Είναι θέματα που το υπουργείο δεν τα συζητεί δημόσια παρόλα αυτά η διαβεβαίωση υπάρχει ότι μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη αν θα παραπεμφθεί η όχι, δεν θα επιστρέψεις την τάξη και αν παραπεμφθεί τίθεται αυτοδικαίως σε αργία με απόφαση της υπουργού», ξεκαθάρισε η υφυπουργός παιδείας Ζέτα Μακρή.

«Είναι σοκαριστικό ότι γίνεται σε μία τάξη από ένα λειτουργό, από έναν παιδαγωγό», πρόσθεσε η κ. Μακρή.

«Τα σχολεία δεν οδηγούν την πανδημία την ακολουθούν και το υπουργείο ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε για τη λειτουργία των σχολείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν η πραγματικότητα είναι διαφορετική και επιβάλει άλλα μέτρα σας διαβεβαιώ ότι έχουμε τόσο καλή και στενή συνεργασία με τους ειδικούς και μεγάλη εμπιστοσύνη στην επιτροπή και θα είναι ανάλογες και οι αποφάσεις μας», πρόσθεσε η υφυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.