Με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο συναντήθηκε ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο συναντήθηκε ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Συνάντηση με τoν αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, Χρυσόστομο Β’, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη βαρύτητα και δυσκολία της σημερινής ημέρας Εθνικού Πένθους για την Ελλάδα, κατά την οποία κηδεύεται η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποχαιρετούμε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, αρχηγό και καλή φίλη, αλλά και συνομήλική μου, τουλάχιστον κοινοβουλευτικά, Φώφη. Είχαμε εκλεγεί μαζί το 2000 στη Βουλή».

Η απώλειά της, αλλά και η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δημιούργησε ένα κλίμα πολύ μεγάλης συγκίνησης στον ελληνικό λαό, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος αναφέρθηκε στους αείμνηστους γονείς της Φώφης Γεννηματά και το γεγονός ότι και εκείνοι κατέληξαν από την ίδια ασθένεια, στην σημασία της αξιοπρεπούς διαβίωσης ενός καρκινοπαθούς, αλλά και στη μάχη που και ο ίδιος δίνει τα τελευταία τρία χρόνια με τον καρκίνο, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να εκφράζει την πεποίθηση ότι ο μακαριώτατος θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.